K4W

K4W verwijst naar een instrument dat zich richt op vier kerneigenschappen van de mens: kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Hoe verhouden die eigenschappen zich tot elkaar? En welke rol spelen die in de praktijk van alledag?

K4W is een arbeidstoeleiding-organisatie all-in: op dat podium voeren we diverse diensten uit. K4W ondersteunt met een persoonlijke benadering, met een aanpak die perspectieven biedt om te herpakken en aan te haken, ter bevordering van werk, omgeving en de toekomst.

We vervullen ook een rol als sparringpartner binnen bedrijven, op het speelveld van personeel, organisatie en operationeel, om samen te werken aan ontwikkeling. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een visie voor midden- en lange termijn om het bedrijf toekomstbestendiger te maken of het opstellen van een functie bouwwerk.

Onze opdrachtgevers komen vanuit verschillende richtingen uit de particuliere sector en de non-profit sector. Opdrachten van overheden (gemeenten i.v.m. de participatiewet en UWV) vinden uitsluitend plaats in Kwadrant2Work.K4W kijkt ernaar uit om nadere kennis met u te maken.